Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Mezunumuz Mohammedamin Taha Mussa ABD'deki Oklahoma Üniversitesi'nde Doktora Programına Kabul Aldı

02.08.2022
Mezunumuz ve 2022 bölüm birincisi Mohammedamin Taha Mussa, Oklahoma Üniversitesi'nde İktisat Doktora programına kabul aldı.

Mohammedamin Taha Mussa ayrıca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında Yüksek Onur (İkinci Anadal) ile mezun oldu. Lisans eğitimi alırken İslam İşbirliği Gençlik Forumu'nda (ICYF) staj yaptı. Ayrıca IHU İngiliz Münazara Kulübü kurucu üyesi, Üye, Model Avrupa Birliği Parlamentosu, Madrid, İspanya 2021, 2020 Astana'daki gerçekleşen Avrupa Üniversiteler Münazara Şampiyonası'nda IHU temsilcisi, 2022'de Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde düzenlenen Dünya Gençlik Forumu ve İHÜ Ekonomi ve Finans Kulübü Üyesi olmak üzere çeşitli etkinliklerde ve ders dışı faaliyetlerde bulundu.